Відомий український музикант, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук презентував нову пісню, яку присвятив місту Маріуполь та всім його захисникам. Композицію група опублікувала на своєму youtube-каналі.

Святослав Вакарчук з перших днів війни активно підтримує українців. Він відвідав ряд міст, де спілкувався з людьми і надавав підтримку, яка зараз так потрібна.

Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube
Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube

Вже весь світ знає про трагедію в Маріуполі, який намагаються захопити російські окупанти. Місто фактично стерте з лиця землі, але захисники трималися і продовжують триматися до останнього. Незважаючи на те, що вже весь Маріуполь, крім території заводу "Азовсталь", українські захисники тримають оборону і не здаються.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На їхню честь Святослав Вакарчук разом зі своєю групою написали нову пісню і оперативно записали її під час репетиції.

"Присвячується захисникам Маріуполя - козацького міста Марії. Запис зроблено Океаном Ельзи на репетиції 21.04.2022", - йдеться в публікації.

Раніше інформаційний портал Знай писав, чоловік Наташі Корольової Тарзан після численних скандалів показав маленьку дитину: "Привів сина з торішньої зради".

Також ми писали, Катя Осадча закликала позбавити українського паспорта опальних зірок за мовчання: Лорак, Тодоренко, Повалій і MARUV не сподобається.

Крім того, наш портал писав, Оля Полякова зізналася, чи відповів Філіп Кіркоров на її емоційне звернення до нього: "Нарветься на мене, і ще на мільйони людей".