Легендарна українська виконавиця і продюсер, народна артистка України Наталія Могилевська поділилася своїм новим витвором мистецтва. Вона записала кліп в руїнах Київської області і заспівала слізну пісню.

Відповідний пост Наталія Могилевська оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

"Побачивши Бучу й Ірпінь і весь той жах, що залишили по собі окупанти, я зрозуміла: ми маємо запам‘ятати все, що відбулося там, на все життя. Сьогодні ви вже не побачите те, що бачила я, і ті люди, хто водив мене по своїх підвалах, хто дарував мені Біблію з уламком в обкладинці, хто ховав своїх рідних на подвір'ї, хто передав мені сотні відеодоказів жахливих злочинів цих нелюдів... Тому своє нове відео я вирішила знімати там, аби донести світу все, що там сталося, і закарбувати це в пам‘яті назавжди. #Bucha #BuchaMassacre #UkraineUnderAttack #StandWithUkraine #PrayForUkraine", - підписала відеоролик українська співачка.

Численна аудиторія, яка підписана на сторінку Наталії, досягла позначки в 1.3 мільйона чоловік. Несамовитий трек і кліп не могли залишитися без уваги і люди почали моментально писати свої відгуки під ним.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube

"Наталіє, це дуже сильно!!!!! до сліз.....", "Наталь. Ви просто неймовірна ЛЮДИНА!!! Пишаюся що я поціновувачка Вашої творчості. Як завжди в саму душу", "Це не можна пробачити....", "Які мурашки від душі відразу видно", "Пісня просто як добре на українській мові, Наталя вам так личить українська", "Наталія, ви дуже смілива жінка! Залишитись в Україні і бути з нею з перших днів війни. Мало хто тут залишився. Бути за кордоном в безпеці і літі сльози..., не вірю їм", - пишуть відгуки фоловери народної артистки України.

Коментарі на пост Наталії Могилевської в Instagram
Коментарі на пост Наталії Могилевської в Instagram

Коментарі на пост Наталії Могилевської в Instagram
Коментарі на пост Наталії Могилевської в Instagram