Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча розповіла про молоду матусю, яка разом з іншими ховається під заводом "Азовсталь" у Маріуполі.

Цією історією Катя Осадча поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Іnstagram.

Катя Осадча показала фото дівчини, яка зараз з маленькою дитиною перебуває у бункері у Маріуполі. Вони не можуть покинути його через постійні обстріли російських окупантів.

Фото зі сторінки Каті Осадчьої
Фото зі сторінки Каті Осадчьої

Українська телеведуча звернулася до світу з проханням врятувати людей, які зараз перебувають у Маріуполі, адже вони щодня потерпають від нещадних обстрілів.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Заручники в пеклі … На першому фото дівчина з відео з бункеру під Азовсталлю. А на другому та ж сама дівчина, але на фото з мирного життя зі своїм маленьким сином, красива, струнка, усміхнена, мама, що живе в красивому місті і ростить свого сина.Друге фото - заявка з нашого телеграм каналу Пошук зниклих. Зараз під комбінатом під обстрілами тисяча людей, світ не може мовчки спостерігати", - зазначила Катя Осадча.

Фото зі сторінки Каті Осадчьої
Фото зі сторінки Каті Осадчьої

Катя Осадча вдячна всім тих, хто допомагає знайти зниклих та просить долучитися до цього якомога більше людей, адже тільки разом можна досягти великого результату.

" Ми віримо, що якомога більше людей ми знайдемо! Ми цілодобово чекаємо на будь-яку інформацію про місце знаходження людей на електронну пошту poshuk.war@gmail.com", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Катя Осадча розповіла про маленького іменинника, 2 з 8 місяців живе в умовах війни: "Синку, перемога скоро"

Раніше Знай писав, Катя Осадча закликала позбавити українського паспорта опальних зірок за мовчання: Лорак, Тодоренко, Повалій і MARUV не сподобається

Також Знай повідоляв, Катя Осадча мало не впилася в горло російському представнику на Радбезі ООН: "Фашистам досі..."