Відома українська телеведуча Катерина Осадча розповіла про особливу дату. Їхньому синові з Юрієм Горбуновим виповнилося всього 8 місяців, але він вже знайомий з таким поняттям як війна.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Днями синові телеведучих Каті Осадчої і Юрія Горбунова виповнилося 8 місяців. Він ще зовсім маленький, і тільки прийшов в цей світ. Але, при цьому, вже бачив Своїми очима війну.

"Данилу сьогодні 8 місяців і вже майже два з них йде війна. Він не запам'ятає вибухів і сирен, в його пам'яті не викарбувані збереження батьки і сльози близьких" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

При цьому, телеведуча зазначає, що коли він виросте, то у всіх подробицях буде знати про всі події, які відбувалися на українських землях, і якою ціною наші захисники боролися за країну.

"Рости, синку! Перемога скоро 🙏 🏻 " - коротко і лаконічно підсумувала пост Катя Осадча.

Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

Нагадаємо, що жінка народила сина 19 серпня 2021 року, і для неї це вже третя дитина. Батьком став телеведучий і продюсер Юрій Горбунов, і для пари це вже другий спільний малюк. Пара виховує п'ятирічного сина Івана, і ще є син від першого шлюбу телеведучої Ілля.

Скрін, Instagram Осадча
Скрін, Instagram Осадча

Не можна не відзначити, що вже через 5 днів після пологів, на День незалежності Катя Осадча знову повернулася на роботу, швидко прийшовши у форму. Зараз, в умовах війни у них є можливість більше часу провести з дітьми.

Нагадаємо, що Катя Осадча несподівано показала вагітний животик, Горбунов не втримався

Раніше повідомлялося, що Юрій Горбунов зробив для воїнів ЗСУ те, що вміє найкраще і навіть без Осадчої

Також, Катя Осадча просить українців про допомогу - від цього залежить наше майбутнє