Джонні Депп сказав, що ніколи не буде працювати з Disney над іншим фільмом "Пірати Карибського моря", оскільки він ясно заявив про свої наміри під час триваючого судового розгляду у справі про наклеп.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Джонні Депп заявив, що ніколи більше не буде працювати з Disney над новим фільмом «Пірати Карибського моря».

58-річний актор за свою кар'єру отримав кілька значущих ролей, зокрема, капітана Джека Горобця в популярній франшизі, але під час допиту він зізнався, що ніщо не змусить його повернутися.

Адвокат Ембер Херд, Бен Роттенборн, згадав повідомлення від 2018 року, в яких говорилося, що Дісней вирішив, що Депп не буде з'являтися у франшизі для перезавантаження, за два місяці до публікації статті Херд про домашнє насильство в The Washington Post.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нова фотосесія Джонні Деппа, скріншот: Instagram
Нова фотосесія Джонні Деппа, скріншот: Instagram

Депп відповів: "Я не знав про це, але це мене не дивує. Минуло два роки, коли в усьому світі постійно говорили про те, що я бив дружину. Тому я впевнений, що Дісней намагався розірвати зв'язки, щоб бути в безпеці".

Роттенборн припустив, що Депп в будь-якому випадку не хотів зніматися в ще одному фільмі про піратів.

Він сказав: "Справа в тому, Містер Депп, якщо Дісней прийде до вас з 300 мільйонами доларів і мільйоном альпак, ніщо на світі не змусить вас повернутися і працювати з Діснеєм над фільмом "Пірати Карибського моря"? Вірно?"

Депп відповів: "Це правда, Містер Роттенборн".

Пірати Карибського моря
Пірати Карибського моря

Депп все ще наполягав на тому, що стаття Херд вплинула на його кар'єру після того, як вона була опублікована. Однак він також заявив, що його імідж і репутація були пошкоджені ще до публікації статті, коли його вперше звинуватили у фізичному насильстві незабаром після того, як вони подали на розлучення в травні 2016 року.

Він заявив: "Як тільки це сталося, я втратив їх. Незалежно від результату цього випробування, я буду нести це до кінця своїх днів. Я подаю на неї до суду через наклеп і різні фальсифікації, які вона використовувала, щоб покласти край моєму життю".