Російський гуморист і актор, а також п'ятий чоловік відомої співачки Алли Пугачової Максим Галкін активно веде свій аккаунт в Instagram і часто радує багатомільйонну аудиторію різними публікаціями з особистого і творчого життя, за якою в соцмережі стежить більше 9 мільйонів чоловік.

Як відомо, з початку війни в Україні, яку розв'язала росія, Максим Галкін всіляко підтримує український народ і називає речі своїми іменами, не користуючись словом "спецоперація". За це він був засуджений своїми російськими шанувальниками і навіть представниками влади. Телеведучому заборонили виступати в рф, скасувавши його заплановані концерти. На даний момент він з дружиною Пугачовою і дітьми знаходиться в Ізраїлі.

Максим Галкін. Фото: YouTube
Максим Галкін. Фото: YouTube

На Великдень, 24 квітня, в Instagram він розмістив черговий пост на підтримку Україні. Він привітав усіх зі світлим святом, але також не забув згадати про недавні обстріли окупантів в Одесі, в результаті яких загинула тримісячна дівчинка і її мама. Галкін засудив дії армії і чинну владу в прийнятті такого згубного рішення.

"Ви, офіційні особи, одночасно молитеся з патріархом про мир, везете благодатний вогонь до Москви і при цьому ця ж влада посилає ці ракети", - сказав Галкін.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Він також згадав, що накоїли рашисти в Бучі, де практично не залишилося жодного цілого будинку, а на вулицях лежали десятки загиблих і розтерзаних українців.

"У такій кількості страшних речей винна росія і при цьому говорить, що не винна. Звірства в Бучі - це не ми, малайзійський боїнг - це не ми, Маріуполь зрівняли з землею - це не ми, в Одесу летить ракета - це ми, але не зовсім ми. Всі не ми? А ми чого там робимо? Глибокі співчуття всім рідним загиблим і світла пам'ять", - сказав артист.

Нагадаємо, Максим Галкін, який втік з Пугачовою з росії, передасть гроші з концертів українським біженцям: "Буде приємно"

Як повідомляв Знай.uа, Максим Галкін послав російські ЗМІ підтиратися г*вном за фейки про нього з Пугачовою: "Як сліпі коні"

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав Вірі Брежнєвій всю суть росії: "У нас так заведено"