Відома українська артистка Анна Трінчер з перших днів повномасштабного вторгнення росії намагається всіляко підтримувати українців. Співачка влаштовує благодійні виступи та допомагає, чим може заради спільної перемоги над російськими окупантами.

Цього разу Анн Трінчер на своїй сторінці у соціальній мережі Іnstagram у розділі stories вирішила поділитися зворушливими кадрами з українським захисником, який повернувся додому.

Скріншот stories Анни Трінчер
Скріншот stories Анни Трінчер

На кадрах можна побачити, як український військових заходить у свій двір, де його радо зустрічають рідні, і міцно обіймають. Вони дуже раді були його бачити, тому деякий час стояли в обіймах не відпускаючи один одного. Де, і коли були зняті ці кадри - не відомо.

"Повертайся живим", - так підписали кадри з українським військовим, який захищає рідну землю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Варто нагадати, що співачка Анна Трінчер випустила нову пісню "Не залишай", яка присвячена війні в Україні. Дівчина зізналась, що на створення пісні її надихнув батько нареченого Олександра Волошина, який зараз воює у ЗСУ.

У популярній мережі TikTok пісня швидко стала трендом – на неї користувачі почали накладати зворушливі відеоролики з війни.

Нагадаємо, Анну Трінчер "затримала" поліція посеред траси - підозрюють у диверсії: "Вибігає мер і наводить кіпіш"

Раніше портал Знай писав, Тоня Матвієнко розчулила Україну донечкою Арсена Мірзояна, справжня мавка: "Боже, збережи"

Також портал Знай повідомляв, "серце розривається, це - сповідь всіх жінок": Анна Трінчер приготувала несамовиту пісню