Відома співачка, дружина не менш відомого співака, який боронить Україну Арсена Мірзояна, Тоня Матвієнко, привітала українців разом з донькою зі світлим святом Воскресіння.

Тоня з донькою знаходиться в безпеці, тому мала змогу приготувати Великодній кошик та привітати чоловіка та всіх українців зі святом. У своєму Instagram співачка розмістила фотографію донечки з паскою, крашанками та смаколиками. Дівчинка вбрана в чарівну білосніжну сукню та з віночком із польових квітів на голові.

"Христос Воскрес! Боже, Україну збережи", - написала дівчина.

На одному з фото донечка музикантів тримає в руках яєчко-свічечку, у якого запалений гніт.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарях подякували Тоні за світлі фотографії, та замилувалися красою донечки:

"Яка гарненька, справжня украiночка", "Гарнюня, де це ви таких красивих квітів назбирали?", "Воістину Воскрес здоров'я та миру бажаю", "Як квіточка!", "Миру та Божого благословення нам усім!", - відгукнулися у коментарях шанувальники.

Тоня Матвієнко знаходиться у Польщі, вона покинула Мірзояна, який захищає Україну зі зброєю в руках. Він ще до війни записався у тероборону.

Нагадаємо, раніше Олександр Скічко телеведучий та голова Черкаської ОДА удруге став батьком в ніч на Великдень, але дитинку ще не бачив.

Як повідомляв портал "Знай.ua", телезірку Анну Трінчер "затримала" поліція посеред траси, надумала кліпи знімати під час війни.

Також "Знай.ua" писав, що Євген Ковтуненко з "Холостячки" розповів, як важливо аби бізнес працював під час війни.