Відомий український екстрасенс і астролог Макс Гордєєв вже не вперше коментує ситуацію в Україні, даючи свої прогнози стосовно дати завершення війни, можливості ядерного удару та інших моментів, пов'язаних з російською агресією.

У новому відео Макс Гордєєв заговорив про те, що чекає росію після закінчення війни. Його відповідь прозвучала в ефірі "АпострофТВ".

Екстрасенс зокрема прокоментував поширену думку про те, що вже зовсім скоро росія почне розсипатися на фрагменти. І іншого майбутнього для цієї країни-агресора годі й бажати.

Екстрасенс Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord
Екстрасенс Макс Гордєєв, instagram.com/maxgord

Прогноз Макса Гордєєва неабияк потішить не лише українців, а й добрячу частину світу. Адже екстрасенс заявив, що процес розвалу російської федерації вже запущено.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Що стосується росії - то вона вже розвалюється. Це падіння, це брехня. Це коли є кулька, яку надувають гелієм. А гелій це брехня. Ось він повільно надувається, надувається, надувається... І просто прийде один такий момент, коли це все лопне. І вся правда, скажімо, хвилею впаде на росію. І потім вже не зможуть ніхто говорити, що щось відбувалося у цю чи в ту сторону.", - сказав він. Макс Гордєєв

Раніше Знай писав, екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи буде ядерна війна: "Ми втратили віру"

Також ми писали, екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи буде черговий напад росії на Київ і Київську область

Нагадаємо, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, коли закінчиться війна