Популярна мексикано-американська актриса, кінорежисер і продюсер, ефектна Сальма Хайек поділилася унікальними кадрами. Вона показала, як розважається з не менш відомим американським актором Ченнінг Татумом на честь його 42-річчя.

Відповідну публікацію Сальма Хайєк розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Потрібно повідомити про те, що у відомого американського актора Ченнігн Татума був день народження 26 квітня – йому виповнилося 42 роки. Крім цього, є відомості про те, що Ченнігн Татум і Сальма Хайек нібито знімаються в новому фільмі «Останній танець Супер Майка».

Фото Сальми Хайек
Фото Сальми Хайек

"З Днем Народження Ченнінг!!!! Ти така радість бути поруч. Феліс Кумпліаньос@channingtatum", - підписала публікацію легендарна актриса.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Численна аудиторія, яка підписана на сторінку Сальми, досягла відміток в 21 мільйон підписників. Дивлячись на такі зворушливі і веселі кадри, люди не пройшли повз і вирушили в розділ коментарів писати свої відгуки.

Пост Сальми Хайєк
Пост Сальми Хайєк

"Ти танцюєш з іншим чоловіком?? Чому ти хочеш заподіяти мені біль", "ти виглядаєш так молодо, моя чудова сальма!", "Як Ченнінг Татум отримав моє бажання на день народження", "як давно тебе не було ми скучили", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Сальми Хайек
Коментарі на пост Сальми Хайек

Коментарі на пост Сальми Хайек
Коментарі на пост Сальми Хайек

Нагадавши, Деніела Редкліффа висміяли в соціальній мережі на тлі Ченнінга Татума.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у соціальній мережі розповіли про важке життя Сандри Буллок за лаштунками.

Також портал "Знай" писав, що у мережі показали кадри з нового фільму з Ченнінг Татумом і Сандрою Буллок.