У соціальній мережі розмістили дуже кумедний знімок за участю знаменитих американських акторів. Зірка Гаррі Поттера Деніел Редкліфф потрапив в центр подій і був висміяний в соціальній мережі на тлі Сандри Буллок і Ченнінга Татума.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі «зірки Шоу бізнесу»

Всім фанатом голлівудських зірок відомо, що цього року виходить довгоочікуваний фільм під назвою «Загублене місто». У цьому культовому фільмі буде дуже багато зірок: Сандра Буллок, Ченнінг Татум, Деніел Редкліфф і навіть легендарний Бред Пітт.

"Деніел Редкліфф виглядає, як школяр (навіть по зростанню), на тлі Сандри Буллок і Ченнінга Татума на Лондонській прем'єрі «загубленого міста» зірки Шоу бізнесу", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дивлячись на цей знімок не можна утримати посмішки, так як Деніела Редкліффа можна прийняти за сина Сандри Буллок і Ченнінга Татума. На тлі досить великого Ченнінга Татума і Сандри Буллок на високих підборах, маленький актор Деніел Редкліфф виглядає досить забавно.

Крім цього, варто згадати, що зірка американських фільмів Сандра Буллок вже далеко не юна дівчинка, їй 57 років. У своєму віці вона виглядає просто чудово.

Дуже багато людей по всьому світу чекають прем'єру "Загубленого міста", щоб побачити своїх улюблених кумирів за справою.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали Надю Дорофєєву з новим кавалером.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали, як змінилися зірки шоу-бізнесу під час війни в Україні.