Легендарна барбадоська співачка, актриса, музичний продюсер, модний дизайнер і філантроп, який переїхала в США в 16-річному віці Ріанна, опублікувала відверті кадри в соціальній мережі. Вона показала себе в зухвалому вбранні для нової обкладинки знаменитого журналу.

Відповідну публікацію Ріанна оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

"наша маленька фешн - вбивця на обкладинці VOGUE!! @voguemagazine Фотограф: @annieleibovitz Писатель:@nnadibynature
Модні редактори: @illjahjah &@alex_jordan_harrington Волосы:@jawaraw макіяж: Канако Такасе@cam.T. artist Директор з развлечениям:@sergiokletnoy", - підписала відвертий знімок знаменита виконавиця.

Сотні мільйонів фанатів, які підписані на сторінці професійної артистки, вже з нетерпінням чекають, коли вона народить. Люди не можуть пройти повз таких кадрів і вирішили написати своїм думки під ними.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Ріанна
Ріанна

"Ця дитина зробила в утробі матері більше, ніж більшість з нас за все життя", "О, ти сходиш з розуму!", "Дитина ще не народилася, а вже в моді", "уявіть, що у вас вже є так багато знакових моментів, і ви ще навіть не вийшли з утроби", "найгарячіша вагітна жінка на землі!!", - пишуть відгуки фанати талановитої співачки.

Коментарі на пост Ріанни
Коментарі на пост Ріанни

Коментарі на пост Ріанни
Коментарі на пост Ріанни

Коментарі на пост Ріанни
Коментарі на пост Ріанни

Нагадавши, вагітна Ріанна у відвертому вбранні нарвалася на порцію критики на свою адресу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ріанна викликала підозри у своїх фанатів.