Ріанна розповіла про свою вагітність. Відповідний пост з'явився на її на Тікток-сторінці yourrworlld.

Відома співачка родом з Барбадосса відзначає двадцятого лютого своє 34-річчя. Зовсім недавно вона розповіла про свою вагітність від популярного співака ASAP Rocky. Після того як жінка народить, вона планує відіграти весілля зі своїм коханим.

Ріанна
Ріанна

Журналісти запитали відому r'n'b-співачку про те, чим вона насолоджується під час вагітності. На це Ріанна відповіла забавно.

@yourrworlld

Такая счастливая🤩 | Группа вк — YOUR WORLD #rihanna #interview #рианна #интервью

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
♬ paradise - favsoundds

"Пончиками. Все ще. Крім очевидного, Ви знаєте, я з нетерпінням чекаю цього. Поки що все це пригода дуже захоплююче. Я просто приймаю все так, як воно є. Щотижня. За щось нове. Я просто приймаю і насолоджуюся цим", - повідомила вона.

Ріанна
Ріанна

Варто відзначити, що Ріанна відвідала світський захід в прозорій блузці, на якій можна побачити її вагітний живіт.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що Maruv чекає первістка, животик вже нічим не приховати: "вважаю найкращим подарунком!". Співачка опублікувала свої фото в чорній латексній міні-сукні з уже помітно кругленьким вагітним животиком.

Раніше повідомлялося, що Єлизавета II під час святкування платинового ювілею звернулася до нації і оголосила наступницю

Також портал Знай.иа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".