Молода американська співачка і автор пісень, лауреат премії "Оскар" за пісню "No Time to Die", яку написала спеціально для фільму "Не час вмирати" Біллі Айлиш поділилася зворушливим постом у соціальній мережі. Вона зізналася в коханні чоловікові, з яким завжди мріяла опинитися поруч.

Відповідний пост Біллі Айліш розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Я буду думати про ці моменти все життя. ніхто ніколи не дізнається, як сильно я люблю Деймона і все, що він зробив для музики і мистецтва. дуже мало речей коли-небудь вплинули на мене так, як він. ohhhhhhh JEEEEEEEEEESSSS було для мене таким божевільним ...(остання фотографія була зроблена мною після репетиції, коли ми вперше відчули себе добре)", - підписала публікацію американська молода співачка.

Більше 100 мільйонів фоловерів зірки не зуміли промовчати і почали писати коментарі під душевними кадрами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Біллі Айлиш. Фото: Instagram
Біллі Айлиш. Фото: Instagram
Біллі Айлиш. Фото: Instagram

"мені подобається, як вона точно розуміє, що означає бути чиїмось фанатом", "ваша чарівна", "Я так радий, що тобі сподобалося, і я так пишаюся тобою, що не передати словами. я так тебе люблю бив", "ти робиш мене такою щасливою, і ти така дивовижна людина. Дуже сумую за тобою Біллі", "те, як вона розуміє, як це бути в нашому положенні і дивитися на когось знизу вгору, незалежно від того, наскільки висока її платформа, просто наповнює моє серце", - пишуть відгуки фанати Біллі Айліш.

Коментарі на пост Біллі Айліш
Коментарі на пост Біллі Айліш

Коментарі на пост Біллі Айліш
Коментарі на пост Біллі Айліш

Коментарі на пост Біллі Айліш
Коментарі на пост Біллі Айліш

Нагадавши, Біллі Айліш з братом звернулися до українців зі свловами підтримки.