Талановита американська актриса, співачка, танцівниця, модельєр, продюсер і бізнесвумен, кохана Бена Афлека Дженніфер Лопес поділилася гарячими знімками в соціальній мережі. Вона показала себе у відвертій позі в сексуальному вбранні.

Відповідний пост Дженніфер Лопес розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Завжди пам'ятай...ти будеш жити...ти будеш любити і будеш танцювати знову. Коли я записувала цю пісню, мені потрібно було нагадати собі про ці речі... і вона стала однією з моїх улюблених пісень і, що більш важливо, моїм гімном ніколи не втрачати надію на справжню любов. Знову відзначаємо # Десятиріччяетанця Отже, ось кілька # неопублікованихфотографії #Ізхранилища: @stevengomillion", - підписала публікацію легендарна виконавиця.

Потрібно повідомити, що на сторінку Джей Ло підписано понад 200 мільйонів чоловік. Вона є однією з найпопулярніших жінок на планеті. Люди не пройшли повз таких кадрів і засипали артистку коментарями.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

"Любити це! Хотів би побачити більше зі сховища. Книга для журнального столика давно назріла@jlo", "Awww!Я ніколи не забуду, скільки разів я пробувала цей танець, щоб повторити його!@jlo", "як можна завжди когось любити? Це робить тебе особливою Дженніфер", - пишуть відгуки фоловери популярної актриси.

Коментарі на пост Дженніфер Лопес
Коментарі на пост Дженніфер Лопес

Коментарі на пост Дженніфер Лопес
Коментарі на пост Дженніфер Лопес

Коментарі на пост Дженніфер Лопес
Коментарі на пост Дженніфер Лопес

Нагадавши, Дженніфер Лопес і Бен Афлек знову заручені через 18 років.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Дженніфер Лопес і Бейонсе вирішили трохи позмагатися.