Війна. Йде третій місяць боротьби воїнів ЗСУ з рашистськими окупантами, які нахабно і дуже підло вторглися на територію нашої країни, рано вранці, 24 лютого 2022 року.

Не хочеться пам'ятати, з якою панікою прокинулася кожна українська сім'я в той день - четвер, не розуміючи, що буде далі і що взагалі робити.

Українці під час війни, фото зі сторінки Володимимра Зеленського
Українці під час війни, фото зі сторінки Володимимра Зеленського

Однак досить швидко ясність повернулася і українці перестали бігти. Кожен ніби знав, для чого він призначений в той чи інший момент часу. Ця війна згуртувала всіх-журналістів, ведучих, співаків, моделей і так далі. Кожен знайшов своє місце у волонтерстві, допомозі тим, хто цього найбільше потребує.

Чоловіки пішли в тероборону, а герої цієї новини зайняли гастрономічну частину простору в Україні. Йдеться про зірок "МастерШеф" - Владислава Цимбалюка та Миколу люлька, які об'єдналися заради спільного блага.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

МастерШеф. Фото: Youtube
МастерШеф. Фото: Youtube

"Нещодавно учасники # МастерШеф @tsymbalyuk_vladislav та @mykola_lyulko об'єднали свої зусилля заради доброї справи! Українці неймовірні. З такою єдністю ми зможемо і гори звернути!", - йдеться в публікації.

"Тільки от подвійні стандарти Metro дратують. Вони офіційно заявили, що не підуть з російського ринку. Boycott Metro!", - пише один з користувачів в коментарях, коли побачив логотип цього магазину на одязі у відео.

Коментарі, скріншот: Instagram (МастерШеф)
Коментарі, скріншот: Instagram (МастерШеф)

Нагадаємо, рецепт "бабусиних" налисників з рибною начинкою: Вова Ярославський з "МастерШеф" воскресив спогади з дитинства

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво заснув з думками про Кремль: "Віщий сон"

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Клопотенко провідав квартиру, про яку забув на час війни: навіть ялинка залишилася