31 серпня 2021 року російський репер Моргенштерн одружився на своїй коханій Діларі Зінатулліній, з якою він познайомився в Уфі, в 2017 році.

На той момент репер не був відомий і тільки починав робити перші кроки в музичній кар'єрі.

Саме весілля пройшло в стилі 1990-х років на теплоході "Ріо-1" на набережній Тараса Шевченка.

Весілля Моргенштерна і Ділари
Весілля Моргенштерна і Ділари

Багато хто сприймав це, як жарт, але пара доводила щирість своїх почуттів з кожним днем. Від початку 2022 року стали з'являтися чутки про сварки в новоспеченій родині. У квітні вже стало відомо про розрив Ділари з Моргенштерном. Сама 22-річна Ділара сказала, що виходила заміж за Алішера (справжнє ім'я Моргенштерна), а стала дружиною Моргенштерна.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Багато хто побачив в цьому натяк на те, що Алішер зраджував її так само, як він співає про це в піснях і показує в кліпах.

Ділара, скріншот: Instagram
Ділара, скріншот: Instagram

Громадськість чекала недовго і сам Моргенштерн підтвердив ці здогадки. Більш того, 24-річний репер не бачить в зрадах нічого негожого.

Репер заявив, що він не вважає зрадою фізичну зраду і не вважає, що зраджував дружину, проводячи час в ліжку з іншими дівчатами.

"У нас з Діларою абсолютно різне розуміння кохання. Для неї це відданість, бути поруч з сім'єю. А для мене... Я самець, сподобалася телиця, захотів. Але всього одна, кому ти готовий час приділяти. Разом час проводити, якийсь прикольчик влаштувати, пообніматься, подивитися фільми. Вона всього одна. А для неї — якщо я інших жінок тра*аю, значить, я їй зрадив. Я взагалі такого не відчуваю. Коли я тра*аю інших телиць, я не відчуваю, що її зраджую. От якби я закохався - це зрада. А просто потикати в якусь вагіну, А чого ні?",- пояснив Моргенштерн.

Моргенштерн з дружиною, instagram.com/morgen_shtern
Моргенштерн з дружиною, instagram.com/morgen_shtern

Незважаючи на розлучення, Моргенштерн продовжує називати Ділару "моя дівчинка" і зізнається їй в почуттях, але заявляє, що кар'єра для нього важливіша за сім'ю. При цьому після розставання з дружиною репер пустився у всі тяжкі і став зловживати алкоголем і днями навіть попросив підписників скинути йому хороші рехаби.

Ділара ж розповіла, що оскільки розрив стався не несподівано для неї, вона переживає його "без особливого шоку" і відчуває себе "досить добре і щасливо". При цьому дівчина продовжує кохати Алішера.

"Звичайно, кохаю його. Коханння - це, як мені здається, більше, ніж просто бажання бути поруч, пристрасть або загальна позитивна оцінка людини. Кохання- це коли ти просто хочеш, щоб у нього все було добре, які б між вами не були конфлікти і образи. Я ось багато в чому його не розумію, до сих пір злюся, до сих пір за багато чого не пробачила, але мені здається могла б заради нього вбити. Не уявлю, щоб комусь я дозволила його образити або нашкодити",- написала вона в телеграмі.

Ділара Зінатулліна, фото Знай.uа
Ділара Зінатулліна, фото Знай.uа

Нагадаємо, що Моргенштрену-24: як відомий репер відсвяткував День народження на Кіпрі з колишнім Івлєєвої.

Раніше ми повідомляли, що Елджей висміяв колишню Настю Івлєєву з "Орел і решка" після її підтримки путіна.