Тетяна Литвинова - зірка "МастерШеф", яку згодом замінило кілька ведучих-жінок. Останньою з них стала Ольга Мартиновська - переможниця одного з перших сезонів.

Тетяна одружена з бізнесменом з Російської Федерації, проживаючи з ним у Києві. Але це не заважає їй транслювати проукраїнську позицію протягом вже більше двох місяців війни проти підлого ворога, який напав на нашу країну рано вранці, 24 лютого 2022 року.

Тетяна Литвинова. Фото: скрін youtube
Тетяна Литвинова. Фото: скрін youtube

І зараз вона поділилася з шанувальниками поділилася емоційним відеозаписом від Андрія Макаревича. Відео було записано до Дня Перемоги.

"Ми витратили свої 30 років незалежності не дарма! Ми виросли в незалежну і потужну Державу зі справжніми цінностями на міцному фундаменті любові до нашої землі, бажання жити у свободі, пам'яті страждань під час Другої світової війни і бажання зберегти для дітей нашу землю вільною від страшної напасті геноциду рашизму", - пише вона.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

А Макаревич, за її словами, тонко показав жах фашизму, випробуваний країнами Європи протягом Другої світової війни.

Тетяна Литвинова. Фото: скрін youtube
Тетяна Литвинова. Фото: скрін youtube

Але тепер однозначно чітко ясно те, що як - небудь пов'язувати святкування з цією країною-неправильно. І, найімовірніше, офіційно в Україні це щорічно відбуватиметься саме 8 травня.

Нагадаємо, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" покаялася через недовіру української армії в минулому: "Гордість вселенського масштабу"

Як повідомляв "Знай.ua", рецепт ароматного глінтвейну від улюблениці Ектора Хіменеса-Браво з "МастерШеф" Тетяни Литвинової

Знай.ua писав, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" показала розкішну фігуру в купальнику: "Головне - наповнюватися"