Балерина Анастасія Волочкова останнім часом більш відома не своїми вдалими виступами, а шпагатами, роздяганнями і численними романами з новими чоловіками.

Волочкова звикла до агресії, ставиться до неї з гумором, але багато хто викривав Анастасію у зловживанні алкоголем, який теж може бути непоганим заспокійливим для неї.

Після того, як "білий лебідь" рф заявила, що підтримує путіна і пишається тим, що вона росіянка, вона вирішила розбавити свої шпагати відео виступу під пісню Успенської.

Анастасія Волочкова. Фото: Instagram
Анастасія Волочкова. Фото: Instagram

"Чисто поржати! Скільки б не було злості, засуджень і провокацій на мою адресу, я завжди залишаюся людиною. У пісні Любові Успенської вони чітко простежуються. "А я живу, красива, як я хочу!" І вам того ж бажаю! Будьте найщасливішими, добрими і завжди на позитиві!" - підписала кадри Волочкова.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На відео 46-річна балерина виконує невмілу партію, схрестивши балет з блатняком, на тлі театру, гримерки і ширм.

Але така щирість не вберегла Волочкову від порції нових насмішок в коментарях:

"Слуху чет немає, ноти в одну сторону, пуанти в іншу", "Блін... Один танець на будь-яку музику", "Перепрошую, це балет? Так точно має бути?", "Ну ось шансон гундосим голосом під цю пекельну танець краще підходить ніж легендарна музика Р. Щедріна.. Це і танцюйте, не ганьбіть велику Плісецьку", "Господи, такий танець і так його угробити. піди вже не ганьба балет", "Шлюбний танець Буратіно"...

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова виставила напоказ свою "мохнатку".

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Волочкова з напівголими грудьми назовні затиснула свій "пушок" між ніг перед черговим залицяльником.