Колишній чоловік відомої української виконавиці Слави Камінської, стоматолог Едгар поділився з шанувальниками кумедним відео, яке відсилає нас до успішного потоплення крейсера "Москва".

Він поділився своєю версією відомої фрази, яка стала популярна з першого ж дня війни проти російської федерації. Вона отримала свою популярність, завдяки мужньому опору наших прикордонників на острові Зміїний.

Крейсер "Москва"
Крейсер "Москва"

Тоді по гучномовцю їм повідомили, що потрібно скласти зброю і здатися. Але українці знайшли свою відповідь на дану пропозицію - "російський військовий корабель - йди нах*й". І тепер ця фраза - символ боротьби проти рашизму.

"Російський військовий корабель, йди нах...й" наша версія. Кожен з вас може замовити собі індивідуальний варіант даного відео зі своїм прізвищем або нікнейм. Ціна за Авторське відео 3000 грн (100$). Зароблені кошти підуть на підтримку військових. Для замовлення відправте свої контакти в директ: ім'я або нікнейм який ви хотіли б, щоб ми написали свій номер телефону в Telegram. Все буде Україна✊", - пише Едгар у публікації.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Едгар Камінський, фото: Instagram
Едгар Камінський, фото: Instagram

Однак знайшлися користувачі, які розкритикували Камінського за те, що він дозволив собі нанести своє прізвище на військову форму, коли не тримав в руках автомат.

Нагадаємо, Віталій Козловський жорстко відповів на "нападки" слави Камінської через концерти на передовій: "Чути не хочу"

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Камінська, яка втекла до Нідерландів, наїхала на зірок, які співають заради воїнів ЗСУ: "Бенкет під час чуми"

Знай.ua писав, хірург Едгар Камінський розповів, як вдало вийти заміж і їздити у відпустку 6 разів за рік: "З іншою людиною в ліжку...."