Лія Ахеджаова народила в Україні, в місті Дніпропетровськ. Вона стала відома завдяки ролям у фільмах "Моква слехам не вірить", "Службовий роман", "Іронія долі або З легким паром".

Ахеджакова є зіркою театру " Современник.

З початку військових дії на території України Лія підтримує нас і засуджує володимира путіна.

Лія Ахеджакова. Фото: Instagram
Лія Ахеджакова. Фото: Instagram

І ось в черговий раз "секретарка Віра" з "Службового роману" намірилася підтримати рідну Україну. У своєму профілі в Instagram вона виставила рідкісний раритетний кадр, на якому зображений володимир путін з акторами театру "Современник".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Минулі часи, минулі надії... Це фото було зроблено рівно 16 років тому на святкуванні 50-ти річного ювілею театру "Современник", де я служу. Як ви можете побачити, на ньому зображений і президент Росії Володимир Путін."

Ахеджакова переконана, що за цей час президент рф змінився до невпізнання. Він перетворився з людини, щиро люблячого свій народ і країну, що бажає їм тільки добра, і робить для цього все, в людину, яка ображено і закомплексовано влаштовує війни за бажання країн піти в інший бік, трощачи і ламаючи тисячі і тисячі (якщо не мільйони) доль.

Володимир Путін в молодості, фото: inosmi.ru
Володимир Путін в молодості, фото: inosmi.ru

"Тоді я підтримувала свого президента і щиро сподівалася і думала, що він прийшов з благими намірами. Я думала, що все в нашій країні зміниться на краще і ми, з нашими найближчими сусідами, зокрема – з Україною, підемо в Європейський союз (такі думки дійсно тоді були)" - ділиться Лія.

Але через 16 років маски скинуті. Звичайно, вони були скинуті ще в 2014 році, з початком війни на Донбасі. Але зараз вони скинуті повністю і ми, весь світ, побачили, що ховалося під нею весь цей час.

"Я щиро бажаю Україні та українському народу щастя і витримки. Я сподіваюся, що ви все-таки підете своїм шляхом і будете самі вершити історію своєї країни, нехай і не за мого життя. Нехай діти продовжують той курс, який затіяли і намагаєтеся втілити в життя ви. Нехай синьо-жовтою державою пишається весь світ. Нехай Крим і Донецьк з Луганськом повернуться в свій рідний дім. Нехай всі, хто пролив і продовжує проливати кров на українській землі, відповість за це повною мірою."

У коментарях її підтримали більшою мірою українці, а рідкісні коментатори з росії переконані, що путін ніколи не змінювався, адже не любив свою країну спочатку.

Нагадаємо, що Лія Ахеджакова закликає росіян не мовчати і зробити все, щоб зупинити війну в Україні.

Раніше ми повідомляли, що Лія Ахеджакова показала "Незламний" кухонний шафка з Бородянки.