Михайло Кацурін, який з'явився в медіа-просторі завдяки надії Дорофєєвій, часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 145 тисяч осіб.

Нагадаємо, що 18 березня 2022 року, через майже місяць війни проти Російської Федерації, Надя Дорофєєва і Дантес заявили, що розлучаються. Через кілька днів такою ж інформацією свою публіку "порадували" Міша і Даша Кацуріни - відомі ресторатори з Києва.

Міша Кацурін, фото: Instagram
Міша Кацурін, фото: Instagram

А потім в мережі і зовсім з'явився знімок Кацуріна з Надею Дорофєєвої десь закордоном, де вони були один до одного максимально близько. Але зараз не про це. Михайло поділився в Stories цікавим проектом, який зробив би привабливими захисні споруди, за якими в Києві зараз ховаються десятки спадщин культури.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Нашим завданням було розробити типове рішення, яке дозволило б швидко проектувати укриття для будь - якого пам'ятника незалежно від його габаритів", - йдеться в публікації.

Ідея відмінна і в коментарях її підтримали.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва відверто розповіла про розлучення з Володимиром Дантесом і зізналася які стосунки у них зараз: "Ми поважаємо один одного"

Як повідомляв "Знай.ua", "коханець" Дорофєєвої Кацурін помріяв, якими будуть Птушкін і друг Наді ЯнГо через 50 років в Росії: "Ворог"

Знай.ua писав, малюк Даші Кацуриной підхопив вірус після розлучення батьків:" 3 дні 39"