Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша показала, що їй вдалося зробити вперше з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Виявилося, що весь цей час дівчина не могла пофарбувати волосся.

Після початку війни українці були змушені відмовитися від повсякденних речей, які супроводжували їх протягом життя. Однак, життя триває, і потрібно повертится до повсякденного життя та тих буденних речей, які його супровожували.

Саме так вирішила і Маша Полякова, тому дівчина вирішила нарешті пофарбувати своє волосся. Цією звісткою донька знаменитої співачки поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram у розділі stories.

Маша Полякова, скрін з instagram
Маша Полякова, скрін з instagram

"Вона нарешті пофарбувала волосся", - так Маша Полякова підписала світлину.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зазначимо, що Маша Полякова вирішила не змінювати колір волосся, а тому пофарбувалася у той відтінок, з яким ходила останній час.

Варто нагадати, що після повномасштабного військового вторгнення росії на територію України співачка Оля Полякова, щоб убезпечити життя своїх дітей, виїхала за кордон. Українську знаменитість у Франції прийняла її подруга Ніка Білоцерківська. Зараз вона там перебуває з двома доньками Машею та Алісою.

Нагадаємо, розлади, панічні атаки, дуже нестабільний стан: Оля Полякова розповіла про стан дочки Маші

Раніше Знай писав, Оля Полякова вперше з початку війни зустрінеться з Машею Єфросiніною: обіцяють справжнє шоу в Німеччині

Також Знай повідомляв, дочка Олі Полякової Маша показала, як використовувати Лукашенка, щоб не цілуватися з хлопцями: "Розстріляли, але..."