Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про свої плани на найближчий час. Зустрінеться зі своєю подругою Машею Єфросиніною в Німеччині.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікує там свої висловлювання на різні теми, а також закликає світ допомагати нашій країні в такий складний час.

"Дорогі мої, я їду до Німеччини з концертом на підтримку України, а ще зі мною буде моя прекрасна подруга Маша Єфросиніна, з якою ми робимо проект "Взрослые девочки". Ми будемо не тільки співати, а й спілкуватися з вами як подруги на кухні. Теплу і душевну атмосферу на концерті гарантуємо" - говорить Оля Полякова.

Відбудеться концерт у містечку Нюрнберг вже 5 травня, о 20:00. Це все зроблено спеціально для того, щоб підтримати Україну та її біженців. Частина коштів, які будуть зароблені на концерті підуть на потрібні ЗСУ, і наших волонтерів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

Крім того, після цього Оля Полякова відправиться зі своєю командою в тур по Сполучених Штатах Америки, і перший відбудеться вже 19 травня в Майамі.

Варто відзначити, що не так давно на Олю Полякову обрушився шквал критики за те, що вона дала невелике інтерв'ю Ксенії Собчак, де розповіла всю правду про війну в Україні. Вона розповіла, як 39 годин виїжджала з країни після початку бойових дій, і про смерть близької подруги її дочки. Частина українців вважала недоцільним давати інтерв'ю російській журналістці, яка не до кінця висловлює свою позицію проти війни.

Нагадаємо, що Оля Полякова розповіла Ксенії Собчак, що мова не завадила їй зібрати стадіон у Львові

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова зі сльозами на очах розповіла, що допомогло привести її до тями після початку війни

Також, Оля Полякова дала інтерв'ю Ксенії Собчак, але її постійно "запікивали"