Відома співачка Оля Полякова відреагувала на судові погрози Народної артистки України Оксани Білозір за пісню "Колискова". Напередодні Білозір написала, що Полякова переспівала мелодію Скорика відому, як "Свіча".

Відеозвернення з'явилося на сторінці Полякової в Instagram. Знаменитість зазначила, що жодної мови не може йти про порушення авторського права Білозір, адже вона не є ні співавтором мелодії, ні спадкоємицею автора.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

"Текст написав Олександр Вратарьов, на моє прохання написати пісню про усіх матерів і дітей, які перебувають у підвалах на мелодію, яка підтримувала дух в цих людях. Це був поклик, але вам цього не зрозуміти", - зазначила Полякова.

До того ж Полякова нагадала, що слова до пісні "Колискова" написав Олександра Вратарьова на музику Мирослава Скорика, тому Білозір не має жодного відношення до цього. До того ж Полякова вирішила пригадати Білозір скандал з незаконними забудовами.

Оксана Білозір, скріншот: YouTube
Оксана Білозір, скріншот: YouTube

"Тому будьмо чесними до пісні "Колискова", написаної на мелодію Мирослава Скорика ви Оксано, не маєте жодного відношення. Проте маєте відношення до незаконного якогось там недострою. От і займайтеся судами. Забудовниця ви наша. Так прикро, що людина, яка мала б підтримувати країну і людей піснею просто пише якусь дурість у соцмережах", - підсумував вона.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, у мережі розкритикували Оксану Білозір за піар на Олі Поляковій та Тоні Матвієнко: "Все що її хвилює в даний час"

Також Знай писав, у Пономарьова з'явилася конкурентка? Полякова виконала Гімн України для порожніх трибун

Раніше Знай повідомляв, Оля Полякова не здивувалася ненависті росіян до українців і пояснила чому: "Вони хороші учні"