Відома українська співачка Оля Полякова з перших днів повномасштабного вторгнення росії, робить все можливе аби допомогти українцям. Саме тому вона вирішила співати Гімн України на всіх благодійних матчах.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Оля Полякова розповіла, що цього разу виконала Гімн України у перерві благодійного матчу в Туреччині, де грали "Шахтар" і "Антальяспор".

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

Варто зазначити, що всі гроші від квитків на благодійний матч та реклами отримають українські захисники, волонтери, медики та діти. Особливістю цього матчу стала форма "Шахтаря", вони зіграли у футболках із зображенням 3-місячної дівчинки, що загинула в Одесі.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Для мене гімн не тільки символ нашої країни, а й символ болю, смутку, надії, хоробрості, незламності та перемоги!", - зізналася Оля Полякова.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

Для виступу Оля Полякова обрала сукню довжини міді у білому та чорному кольорі. Її образ доповнювали босоніжки на високих підборах, а також ніжний макіяж. Аби додати образу легкості зірка вирішила залишити своє волосся рівним та не робити жодних громіздких зачісок.

Нагадаємо, Оля Полякова розповіла Ксенії Собчак, що мова не завадила їй зібрати стадіон у Львові: "Я наполовину росіянка"

Раніше Знай писав, Оля Полякова вперше з початку війни зустрінеться з Машею Єфросiніною: обіцяють справжнє шоу в Німеччині

Також Знай повідомляв, Оля Полякова знову вляпалась з гімном України: залишилась без одягу перед виступом для тисяч турків