27 квітня 2022 року головний герой шоу "Холостяк" 6 сезон Іраклі Макацарія освідчився своїй дівчині - 19-річній Лізі Чічуа.

Пару не бентежить 17-річна різниця у віці і грузинська красуня відповіла "Так". Подія пройшла в рідній для Макацарії Грузії в колі близьких.

Іраклі Макацарія зробив пропозицію коханій, скрін з instagram
Іраклі Макацарія зробив пропозицію коханій, скрін з instagram

Але 6 років тому, коли Ліза ще ходила в школу і не знала Іраклі, чоловік вибирав на проєкті "Холостяк" між юною Оленою Лесик і загадковою Анетті Жерновою. Вибір припав на користь першої, а друга стала вічною улюбленицею українців.

Анетті Жернова та Іраклі Макацарія
Анетті Жернова та Іраклі Макацарія

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Так чим же займалася Анетті в той час, коли Іраклі виливав своє кохання інший? До речі, саме Анетті дуже важко далося рішення Макацарії про розставання з нею.

Анетті Жернова, фото: instagram.com/anettizhernova
Анетті Жернова, фото: instagram.com/anettizhernova

Судячи з соцмереж, дівчина зараз знаходиться в сонячній Іспанії, в Мадриді. 27 квітня вона виклала глибокий пост про злих і токсичних людей, про оточення.

"Найгірше в цьому всьому, що запалюється отрута. Вилазять на поверхню з пафосними промовами ті, про кого знаю таку інформацію, яку на вуха не натягнеш. Зараз вони голосніші за всіх інстаграмних "святих". Мене дивують люди, які мають нахабство і уявне право розповідати іншим як треба чинити і судити про них, не маючи при цьому ніякого морального права. Я дуже потребую здорових людей, будь ласка. Прийдіть. Що ви робили на Страсний тиждень? Думали про себе? Ні? Дуже рекомендую подумати про себе. З чого зроблено серце? Якщо там лайно - будь ласка, йдіть. Я плачу психологу і сподіваюся на результат. А в іншому, бажаю великого дива, при чому у всьому", - пише Анетти.

Нагадаємо, що Іраклі Макацарія покинув Батьківщину, щоб допомогти Україні.

Раніше ми повідомляли, що "Грузинський народ з Україною": Іраклі Макацарія запевнив у повній підтримці людей.