Катерина Осадча вирішила прокоментувати те, що на обкладинці журналу Time в черговий раз виявилося обличчя нашого президента Володимира Зеленського.

Почала телеведуча зі слів, що найтемніша ніч - перед світанком. І до цих слів вона постійно повертається, бо кожен з нас чекає Світанок.

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

"Я багато читала про Черчілля, коли під час війни він захищав острів на який насувалися фашисти, коли треба було приймати рішення, не здати країну, не йти на домовленості з Гітлером. Коли стало зрозуміло, що прихід німців неминучий, Черчіль пішов до людей в метро запитати, що будемо робити, як прийдуть німці і люди відповіли - будемо битися", - зазначає вона.

Потім Катерина Осадча розповіла про операцію "Динамо", коли всі можливі човни і кораблі були відправлені в Дюнкерк, щоб евакуювати людей звідти. Народ показав всю свою сміливість, як зараз, за словами Катерини, її демонструє Зеленський.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Катя Осадча. Фото: Instagram
Катя Осадча. Фото: Instagram

"Ми не знали такого @zelenskiy_official і ми сильні, за спиною сильного! Ми переможемо тварюк", - підсумувала Осадча.

Нагадаємо, Катя Осадча тепло згадала про Джамалу з її малюком, без Горбунова поруч: "Спогад..."

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча показала молоду матусю з Маріуполя, яка ховається під "Азовсталлю": "Заручники в пеклі"

Знай.ua писав, Катя Осадча показала заручників справжнього пекла: "Світ не може мовчки спостерігати"