З початку російського військового вторгнення 24 лютого 2022 року багато українців чекає реакцій від зірок, які знаходяться на території рф.

Але реальність така, що багатьом людям "за парєбрікам" важливіше їхні гроші і слова на землях путіна, а не життя людей в Україні. Однією з таких виявилася і 57-річна співачка Маша Распутіна. Вона виступала в дуєтах з Кіркоровим, була запрошена на зйомки "95 кварталу". Її хіти "Гималаи", "Играй, музыкант", "Я родилась в Сибири" и "Кружит музыка" співали всі.

Маша Распутіна
Маша Распутіна

Варто відзначити, що саме на одному з концертів "Квартал 95" Распутіна в ході розмови з тоді ще коміком Володимиром Зеленським зазначила, що Київ - мати міст руських, що доводить той факт, що українці і росіяни - один народ. Весь зал її обсміяв і освистав.

Так що ж зараз ця російська "роза чайная" робить, поки армія Путіна вбиває український народ?

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Який тривожний цей хиткий світ! Всі ми зараз переживаємо за наш слов'янський - братський мир. Геніальний російський поет, Леонід Петрович Дербеньов, з яким я мала щастя працювати і створювати справжні пісенні шедеври, сьогодні як ніколи актуальні його приголомшливі вірші. Пісня "Мамині сни", яку поет писав спеціально для мене, сьогодні дуже актуальна і значима! "...... гинуть хлопчики в касках, щоб я народилася!" - написала у своєму блозі Распутіна 7 квітня.

З чого випливає, що вона теж підтримує війну, яку розгорнув путін в Україні.

У коментарях з'явилися ті, хто спробував заткнути такі промови Маші:
"Мовчала б краще", "Дітки і мирні жителі по інший бік теж гинуть через хлопчиків в касках ...ваших хлопчиків", "Зупиніть війну!", "Зупиніть тупість путіна", "Ніхто не повинен гинути! Матері не для цього народжували своїх синів!", "Ганьба! Оспівувати вбивць дітей, жінок, старих. Хто їх кликав? Не думаю що цей виступ від великого розуму. Слава Україні!...", "Ваші хлопчики перш ніж здохнути гвалтують дітей і жінок!", "Проклята Росія і Ваш путін, горіть в пеклі", "Ви переживаєте за "Братський мир"? Приїжджай сусідко сестро, в Маріуполь. Подивися, який ваш народ. Ґвалтівники, педофіли і вбивці. Немає більше жодного братнього миру, і слов'янського народу!"

Скріншот коментарів до посту Маші Распутіної
Скріншот коментарів до посту Маші Распутіної

Нагадаємо, що 57-річна Маша Распутіна виявилася тією ще марнотраткою - платить 20 тисяч за манікюр і не шкодує.

Раніше ми повідомляли, що Маша Распутіна згадала про сварку з Кіркоровим і вінчанні з одруженим: "Мені б мужиком народитися".