Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша після двох місяців війни росії проти України, яка розпочалася широкомасштабним вторгненням рф 24 лютого, засумувала за безтурботним життям.

Дівчина пригадала один зі спокійних днів у минулому, коли про війну не було й гадки, а трагічні жорстокі події, які спостерігаємо зараз, тоді й в голові не вкладалися.

Маша Полякова в інстаграм-сторіс поширила свою фотографію-спогад, опубліковану ще 28 квітня 2017 року, тобто рівно 5 років тому. На знімку дівчина ще не здогадується, які жахіття всім нас доведеться скоро пережити.

Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova
Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova

Останнім часом донька Олі Полякової не публікує нових постів, останній з них вона розмістила на своїй сторінці ще 8 тижнів тому з нагоди свого дня народження.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дівчина розповіла, як їхня сім'я втікала, рятуючи свої життя. Їй довелося покинути все своє колишнє життя - будинок, друзів, музичний гурт і навіть собаку, яка перебувала на дачі, а добиратися туди було вкрай небезпечно.

Водночас дівчина вражена тим, як бореться за нашу Батьківщину українська армія, як люди допомагають один одному. Вона вірить, що зовсім скоро нас чекає перемога, адже правда саме на нашому боці.

Раніше Знай писав, донька Олі Полякової Маша поділилася радісною звісткою, зробила це вперше з початку війни: "Нарешті..."

Також ми писали, дочка Олі Полякової Маша показала, як використовувати Лукашенка, щоб не цілуватися з хлопцями: "Розстріляли, але..."

Нагадаємо, розлади, панічні атаки, дуже нестабільний стан: Оля Полякова розповіла про стан дочки Маші