У четвер, 28 квітня 2022 року, відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського та генсека ООН Антоніу Гутерріша.

В цей же час по Києву прилетіли кілька крилатих ракет, які зруйнували кілька нижніх поверхів житлового будинку. Спочатку говорилося про відсутність загиблих, але все ж під завалами знайшли тіло однієї людини. Він поки єдиний помер, сподіваємося останній. Тоді як сам генсек згодом в інтерв'ю лише заявив, що був "шокований" ракетним ударом. Але не про це.

Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram

Ірина Верещук згодом заявила, що після цієї зустрічі з'явилася Надія про можливий "зелений" коридор для мирних жителів з території "Азовсталі". Бо глава держави з командою робить все можливе для цього.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще
Однак подібні формулювання сподобалися не всім. Зокрема, відомій українській виконавиці Златі Огнєвіч. Її розлютило те, що в цій публікації немає жодної згадки військовослужбовців, які вже більше 50 днів перебувають там, не віддаючи рашистським окупантам Маріуполь.

"Я не можу радіти цій новині. Як там може бути? А військовий гарнізон? Це п*здець... як в очі дивитися рідним цих військових? Як?", - пише Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Путін передав" привіт " Генсеку ООН Гутеррішу, під час його візиту до Києва, завдавши ракетних ударів: "Чому Росія досі..."

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч вмазала Ані Лорак по повній: "Вона дерево, пташки прилітають, різним займаються"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч показала "ніжності" в готелі Варшави: "Як же це..."