Відомий український ресторатор та зірка шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко зізнався, що точно не збирається робити поки Україна не переможе російських окупантів.

Про це Євген Клопотенко розповів на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Кулінар розповів, що на кілька днів повернувся до Києва, тому одразу ж пішов готувати на кухню свого ресторану, аби наповнитися силами та натхненням. Клопотенко зізнався, що кухня для нього своєрідне місце сили.

Євген Клопотенко, фото з instagram
Євген Клопотенко, фото з instagram

" Був 4 дні у Києві. Стоїть гарний, спокійний і ніжний. Енергетично такий, яким я пам‘ятаю його у дитинстві. Кухня - це моє місце сили. Тупо не виходив звідти й готував все, що тільки можна. У моїх руках на фото - пропрацьовка продукту, якого, як на мене, українцям буде не вистачати після перемоги", - заінтригував своїх підписників Клопотенко.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До того ж Євген Клопотенко зізнався, що зараз у нього дуже багато планів та ідей, однак все ж є речі, які він не збирається робити до перемоги над російськими окупантами.

"А якщо так по підсумках, то багато планів і взагалі купа всього у голові. Ялинка все ще стоїть в хаті і буде там до самої перемоги. Гречка вкрилася красивою пліснявою. Цьом", - зазначив він.

Нагадаємо, Євген Клопотенко не втримався і дав найпростіший рецепт ідеальних пасок: "Змішуєте продукти..."

Раніше Знай писав, зірка "МастерШеф" Клопотенко показав своє "місце сили", з якого черпає натхнення: "Люблю безмежно"

Також Знай повідомляв, зірка "МастерШеф" Клопотенко провідав квартиру, про яку забув на час війни: навіть ялинка залишилася