Відомий український кулінар Євген Клопотенко показав своє "місце сили", де він черпає енергію і відволікається від того, що відбувається в країні, займаючись улюбленою справою. Роликом він поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Євген Клопотенко часто радує українців новими рецептами вишуканих, а також всім знайомих страв, ділиться думками і новими фото. Цього разу він вирішив відкрити шанувальникам своє "місце сили", яке зовсім несекретне, а відвідати його може кожен.

Євген Клопотенко. Фото: Instagram
Євген Клопотенко. Фото: Instagram

Як виявилося "місце сили" кулінара це його ресторан "100 років тому вперед". Саме там він черпає життєву силу і енергію, працюючи і готуючи страви для людей. Він поділився унікальними кадрами, відкривши завісу кухні свого ресторану. Він показав, як працюють його співробітники, як заготовлюються продукти і готуються страви.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто відзначити, що напередодні Євген Клопотенко заявив, що в Києві може з'явитися вулиця, названа на честь знаменитого українського блюда - борщу. Він зазначив, що його команда вже подала відповідну пропозицію.

Раніше Знай писав, Настя Каменських одягнулася в жовто-блакитний плащ і оголосила свій фронт боротьби проти російської агресії: "докладаю всіх зусиль".

Також ми писали, Даніель Салем показав відважних добровольців з інших країн, які воюють на передовій: "разом з нами під кулями бігають".

Нагадаємо, Анна Трінчер вразила зворушливими кадрами з українським захисником:"Повертайся живим".