Приголомшлива модель, дочка Мадонни, Лурдес Леон, продемонструвала свою бездоганну фігуру в серії пікантних знімків, на яких вона одягла смугасті трусики і гольфи до колін.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Старша дочка Мадонни Лурдес Леон нещодавно приголомшила своїх шанувальників після того, як зайшла в Instagram, щоб показати свою неймовірну фігуру в серії гарячих знімків.

25-річна модель продемонструвала свою приголомшливу статуру і підтягнуті ноги, коли на ній були крихітні трусики з зав'язками збоку і відповідні гольфи.

Красуня-брюнетка також показала натяк на декольте, коли вона підняла свою яскраво-жовту футболку, оголюючи частину своїх пишних грудей.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Фотографії були частиною серії знакового Нью-Йоркського етикету вуличного одягу MadeMe, створеного Ерін Магі, який залучив Лурдес до участі у своїй новій кампанії.

На спекотному знімку Лурдес, схоже, пошкодила зап'ясті, так як під час фотозйомки на руці у неї був рожевий гіпс.

На іншому знімку зірка була помічена сидить на офісному столі в тому ж вбранні, звісивши одну ногу, коли вона позувала перед камерою.

На третьому фото її голова була підперта рожевим гіпсом, на якому були надряпані каракулі і світи.

Її довгі чорні локони були розділені проділом посередині і каскадом спадали на спину.

Модель позувала перед дзеркалом з наклейкою з написом "Екзотична принцеса", стежачи за тим, щоб всі дивилися на неї.

Нагадаємо, що Мадонна розійшлася зі своїм молодим хлопцем.