У росії масово почали цькування зірок, які засуджують війну в Україні, яку розв'язала рф. Серед "неугодних" виявилися Face, Моргенштерн, співачка Монеточка та інші.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram в розділі stories розповів український режисер Олег Боднарчук.

Бондарчук опублікував фотографії з плакатами, які розвішують на різних вулицях Москви і Санкт-Петербурга. На них можна побачити зірок, які публічно засудили війну росії проти України. На плакатах їх всіляко ображають, і заявляють, що вони нібито "продали батьківщину".

Скриншот Instagram
Скриншот Instagram

"У росії почали "денацифікувати" своїх співгромадян. Такі плакати з російськими артистами, які виступили проти війни, стали з'являтися в Москві і Санкт-Петербурзі", – написав режисер.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скриншот Instagram
Скриншот Instagram

Серед зірок, які виявилися неугодними російському уряду: стендап-комік Данило Поперечний, репери Face і Моргенштерн, актор Данило Козловський, співачка Монеточка.

Що цікаво, серед зірок опинилася і українська співачка Віра Брежнєва, яка багато років жила і працювала в рф, але з початку війни перебралася до Італії.

Скриншот Instagram
Скриншот Instagram

Нагадавши, Андрій Бедняков розповів про долю свого знайомого з Маріуполя: був шанувальником "русского мира", але залишився ні з чим

Раніше Знай писав, Олексій Дурнєв в черговий раз постебався над росіянами, які страждають через введені санкції: "бідна русня"

Також Знай повідомляв, Лія Ахеджакова показала, на що перетворився Путін за 16 років, Володимира більше немає: "Крим і Донецьк з Луганськом повернуться"