Перші два тижні повномасштабної війни Росії проти України Женя Синельников - співавтор і режисер тревел-шоу "Орел і Решка", яке показував Новий канал, разом з родиною провів в окупації.

Нещодавно він з'їздив у звільнені Бучу і Гостомель і розповів, що сталося з його житлом і будинком батьків.

"Мій будинок знаходиться в Бучі, а у батьків – в Гостомелі. У моєму трохи пошкоджений дах, немає вікон, але є стіни. А ось у батьків... Я навіть не розумію, як це сталося, але там згоріло все. Навіть плитка на стінах - її більше немає, - розповів Женя в інтерв'ю Анатолію Анатолічу. – Немає кам'яного столу. Поки не розумію, що це. Може, фосфорна бомба, може, ще що-небудь..."

Будинок батьків Жені Синельникова
Будинок батьків Жені Синельникова

Найприкріше, за словами Синельникова, те, що його батьки навіть майже не встигли там пожити.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Батьки продали будинок в Запоріжжі і побудували собі новий під Києвом. З дорогими диванами, з каміном, з кухнею такою, якою вона повинна бути. З ваннами, про які вони мріяли все життя, - додав Женя. — І ось тільки зробили, пожили буквально півроку, і все знищено. Це сумно."

Будинок батьків Жені Синельникова
Будинок батьків Жені Синельникова

Будинок співавтора "Орла і Решки" постраждав не тільки від вибухів – його розмародерили.

"Зняли двері з одного боку, потім вибили їх з іншого... Навіщо? Знімали телевізор і, ймовірно, не встигли довести справу до кінця, тому просто розбили його. Музичні колонки постріляли. Не розумію: якщо ти не забираєш цю річ, навіщо її псувати? - поділився враженнями Синельников. – На ліжках - сліди від військових берців. Шафи вивернуті, а дверцята виламані. Таке враження, що вони хотіли сказати: "Щоб ти, с*ка, знав. Чого ти так добре живеш?" Ніби у них образа, що ми добре жили, мали гарні будинки, дороги, у нас було прибрано. Забрали навіть нижню білизну, зубні щітки, бритви, вкрали маленькі дешеві речі. Навіщо воно їм потрібно? Це так дріб'язково."

Женя Синельников, співавтор і режисер тревел-шоу "Орел і Решка"
Женя Синельников, співавтор і режисер тревел-шоу "Орел і Решка"

Нагадаємо, що зірка "Орел і Решка" Євген Синельников вирішив одружитися, коли ховався від обстрілів у Гостомелі.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Орел і Решка" Євген Синельников опинився в Харкові після жахів у Гостомелі.