Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та відома блогерка Даша Квіткова розповіла молодим матусям, як привчити дитину засинати самостійно.

Про це дружина телеведучого Микити Добриніна розповіла на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Даша Квіткова зазначила, аби привчити дитину засинати самостійно перш за все потрібно набратися терпіння. До цього потрібно привчати поступово крок за кроком.

Даша Квіткова з сином , фото з instagram
Даша Квіткова з сином , фото з instagram

"Спочатку прибирала гойдання. Типу ходиш-ходиш кімнатою, потім трохи погойдала, знову ходиш. Качати не до заспокоєння, небагато, щоб дитина відвикала. Коли звик просто до ходьби, я лягала з ним на ліжко, а він на руках. Хлопала по спинці і співала. Знову тиждень/півтори, поки не звик. Після прибирала з рук, лежала поруч, співала і хлопала", - розповіла Квіткова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Згодом дівчина почала прибирати співи, а залишила тільки хлопки по спинці. Через деякий час слід забрати і їх.

"Якщо плаче, то я рахую 30 машин (30 сек), знову хлопаю не до заспокоєння, і знову рахую 30 машин. Так він навчився самостійно засинати і навіть якщо вночі прокидається, моя допомога більше не потрібна", - каже Квіткова.

Молода матуся відмітила, що гарно допомагають ще й правильні асоціації на сон. Наприклад після того, як погралися з дитиною, можна підійти до віконця, і сказати "пока-пока". Так само можна говорити освітленню у кімнаті.

"Зараз я просто поряд тихенько сиджу, поки він засинає, спостерігаю, цьомаю, обіймаю, в тлф сиджу і тд)", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Дашу Квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене..."

Раніше Знай писав, Світлана Тараборова втрутилася в щастя Даші Квіткової і Микити Добриніна через місяць: "5 хвилин була в шоці"

Також Знай повідомляв, зірка "Холостяка" Микита Добринін зізнався у втраті часу, будучи з Квітковою і сином: "Скільки їх у житті?"