З початку повномасштабних військових дій в Україні головний герой 9 сезону шоу "Холостяк" Микита Добринін пішов до складу ТРо. Його обраниця на шоу і вже дружина Дарія Квіткова разом з сином Левом зараз у Тернополі.

Перші дні війни Даша залишалася в Києві, але з часом заради безпеки сина все-таки зважилася на поїздку до західної частини України.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram

Зараз Квіткова і син Добриніна коротають час в очікуванні звісточок від тата. Одну з таких "вісточок" Дарія показала в соціальній мережі. Це те, на що чекають всі дівчата і дружини військових в дні жорстокої війни.

"Найдорожче в світі - це сім'я. Микита зробив сюрприз і приїхав до нас. Коли я його побачила - хвилин 5 була просто в шоці, тому що не повірила, що він стоїть на порозі квартири. Дуже рада, що є можливість бути поруч, гуляти разом, обіймати і відчувати тепло коханої людини." - трепетно підписала кадри з чоловіком і сином Квіткова.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У комменаріях українці щиро радіють за свого кумира:

"Дуже красиві", "Як мило"," Бубочки", "Безсумнівно, найкраща сім'я", "У вас дуже гарний хлопчик. Дай Бог нашим діткам рости під мирним небом", "Ви неймовірні"...

Ніжні кадри прокоментував і сам Микита Добринін, написавши "Мої" і відправивши жменьку сердечок. А так само не пройшла повз і співачка Світлана Тарабарова.

Коментарі до посту Дарії Квіткової
Коментарі до посту Дарії Квіткової

Даша Квіткова в сторіз зазначила, що не бачила Микиту вже цілий місяць. Безсумнівно, такий сюрприз від чоловіка дуже сильно піднімає настрій і бойовий дух.

Сторіз Дарії Квіткової
Сторіз Дарії Квіткової

Нагадаємо, що Дашу Квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Холостяка" Микита Добринін зізнався у втраті часу, будучи з Квітковою і сином.