Микита Добринін-головний герой дев'ятого сезону романтичного шоу "Холостяк", в ході якого він дійсно знайшов свою любов в особі Дар'ї квіткової, яка перемогла за підсумком.

Тепер вони разом виховують маленького сина. Точніше Микита зараз є представником тероборони, знаходячи час на публікацію будь-яких фото і думок в Instagram.

Микита Добринін і Даша Квіткова. Фото: скрін youtube
Микита Добринін і Даша Квіткова. Фото: скрін youtube

Зараз він заговорив про те, як дивиться на фотографії з минулого життя і усвідомлює плин часу крізь пальці. Всі поспішали, відкладали завдання на понеділок, давали порожні обіцянки та інше.

"Можливості. Скільки їх трапляється в житті? Якісь значущі, інші менш важливі. За період повномасштабної війни багатьом довелося повернути зі свого звичного шляху заради порятунку життя. І зараз дуже важливо направити пережитий стрес в дію", - пише Микита в публікації.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Даша Квіткова і Добринін, фото з Instagram
Даша Квіткова і Добринін, фото з Instagram

Під кінець він розповів про декілька програм, які будуть корисні українцям, які хочуть спрямувати час і сили в корисне русло.

Мій @kvittkova почала вивчати нову для себе тему криптовалют. А я допомагаю їй порадами в цій темі і своїм досвідом — під кінець написав він.

Нагадаємо, Даша Квіткова згадала, як зароджувалася її любов до зірки "Холостяка" і захисника України Добриніна: "Історія..."

Як повідомляв "Знай.ua", Дашу Квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене..."

Знай.ua писав, загибла в результаті обстрілу в Одесі дівчина напередодні своєї смерті писала Даші квітковій: "Які тварі"