Російська армія вторглася на територію України 24 лютого і з того часу бездушно вбиває мирне населення, прикриваючись брехливими відмазками путіна і його ротів, що говорять.

Весь світ об'єднався у своїй допомозі для України (за винятком деяких посіпак росії). Світові зірки відкрито висловлюють свої позицію. Наприклад Леді Гага на одному з останніх концертів назвала росіян тупими.

"Вони повинні були заарештувати мене в росії, поки у них була можливість. Я сказала їм надіти на мене наручники, я приїхала з конвоєм. Вони як були тупими в ті дні, такими і залишилися",- сказала вона.

Леді Гага
Леді Гага

Міла Куніс (уродженка України) разом з чоловіком Ештоном Кутчером зібрала грошову допомогу для українців.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А ось "Лара Крофт" Анджеліна Джолі і взагалі особисто приїхала в Україну. 30 квітня її помітили у Львові.

Українці пишуть, що вона крута і зовсім інша в житті, простіша. Актриса зайшла в заклад "Львівські круасани", який широко відомий по всій Україні.

Анджеліна підтримує наш народ з перших днів повномасштабного вторгнення Росії. Раніше актриса опублікувала пост, в якому закликала допомагати українським громадянам. Разом з колегами ООН у справах біженців вона займається організацією допомоги.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі відвідала українських дітей, потребують лікування.

Раніше ми повідомляли, що у мережі показали дочок Анжеліни Джолі.