Відома американська акторка і багатодітна мама Анджеліна Джолі знає, що таке економія. Жінка віддала свої донькам розкішні сукні, в яких раніше з'являлася на світських заходах і червоних доріжках.

Як відомо, у зіркової пари Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, які розлучилися в 2016 році, всього шестеро дітей. Троє з них - Шайло, Нокс і Вів'єн рідні, а під свою опіку актори вирішили взяти Пакса, Захару і Меддокса.

У Telegram-каналі "Тільки нікому" показали добірку знімків Джолі з її вже дорослими доньками, які були одягнені у вже знайомі публіці дизайнерські вбрання. 15-річна Шайло вирішила переробити сукні під себе, вкоротивши їх і додавши якусь родзинку.

Фото з Telegram-каналу
Фото з Telegram-каналу

Фото з Telegram-каналу
Фото з Telegram-каналу

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Джолі відома своєю ощадливістю: іграшки дітям вона купує в дешевому супермаркеті. А днями в Лондоні акторка шопилася з молодшою донькою Вів'єн в h&M. шанси вирости розпещеними дорівнюють нулю, та й спадок в майбутньому буде більше", - написали в Telegram-каналі.

Раніше ми писали про те, що Анжеліна Джолі змушує прийомну доньку доношувати її старі сукні: як справжня мачуха

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі підігріла чутки про роман з The Weeknd: "Сподобалося..."

Як повідомляв Знай.uа, Анджеліна Джолі наростила волосся і вбралася в космічний наряд від Версаче: Донателла не змогла стримати емоцій

Також портал Знай.uа писав, що Анджеліна Джолі поповнить ряди героїв всесвіту Marvel і перетвориться на інопланетну войовницю у новому фільмі "Вічні"