Відома українська співачка Наталія Могилевська влаштувала справжнє свято для пораненого бійця ЗСУ, який був змушений зустрічати день народження в госпіталі. Зірка провідала захисника і заспівала особисто для нього. Роликом артистка поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Наталія Могилевська з перших днів російського вторгнення підтримує українців. Вона спускалася в метро, де цілодобово перебували люди і піднімала дух піснями, а також відвідувала Центри для переселенців.

Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube
Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube

Так, цього разу Наталія Могилевська влаштувала сюрприз для бійця ЗСУ, який був поранений в бою. Через травму захисник був змушений зустрічати день народження в госпіталі, де його провідала артистка. Вона привітала бійця і заспівала особисто для нього.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Володя отримав поранення на самому початку війни 25 лютого.
Операція. Втрачено зір на 30-40%. Пошкоджена нога, був розрив м'яких тканин і попереду ще 2-3 операції. Але Володя не здається, ніяк не дочекається, коли знову зможе бути в строю! І взагалі не охоче про свої хвороби розповідає", - поділилася співачка.

В коментарях захопилися вчинком співачки.

"Наташа, ви молодець. Такі вчинки - це справжній патріотизм", - написали користувачі Мережі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник пояснив українцям, що зараз найголовніше: "Віддані своїм цінностям".

Також ми писали, Таїсія Повалій замінила Астаф'євої маму, але Даша відмовилася від неї через зраду Україні: "Мені так соромно".

Крім того, наш портал повідомляв, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії: "Підтримує Україну".