В Україну 20 квітня несподівано приїхала сама Анджеліна Джолі. Вона зайшла до закладу Львова, замовила 2 круасани з капучіно і пішла спілкуватися з українцями на вокзал.

Вже на вокзалі вона застала повітряну тривогу, через яку їй довелося швидко передислокуватися в укриття. Візит зірки такого масштабу (зазначимо, добровільний візит. Це не місія ООН) дуже добре привертає увагу до ситуації в Україні, не дозволяючи світу забути про те, що тут йде війна, оголошена російською федерацією.

Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж
Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж

Звичайно ж, від такої події путінським "ротам" в рф довелося захлинатися своєю отрутою. Однією з тих, хто позаздрив Україні виявилася телеведуча Тіна Канделакі, яка люто підтримує путіна весь час війни з 24 лютого.

Тіна Канделакі, фото: Instagram
Тіна Канделакі, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Перший раз, коли мене нудить при вигляді Анджеліни Джолі" - видала голова Кремля в своєму телеграм-каналі.

"Я щиро не розумію, чому Анджеліна Джолі або Шон Пенн не приїхали в "ДНР" або "ЛНР"? Чому жодного західного артиста не схвилювало, що гинуть всі ці роки люди? Чому росію так старанно намагаються зробити світовим злом, послідовно доводячи, що всі, хто за росію антигуманісти і просто чудовиська?" - продовжила гнути свою маячню Канделакі в дусі "Де ви були 8 років?"по завченій методичці.

Думка Тіни Канделакі про Анджеліну Джолі, скріншот поста
Думка Тіни Канделакі про Анджеліну Джолі, скріншот поста

У коментарях росіяни схопили кістку і підтримали путінську говорунью, плюючись отрутою:
"Комусь потрібно піднімати рейтинги свої, ось вони і ходять по кафетеріям", "Вирішила пропіаритися. Зараз українця усиновить", "Нічо особливого в цій акторці немає і не було ніколи. А так вона хайпує на всіх темах. Мати героїня з купою дітей", "Наша пропаганда програє. Тому всі і пруть на Україну", "Мені вона взагалі ніколи не подобалася..", "Теж мені посол ООН, приїжджають тільки туди, де мир", "А те, що вона одруженого чоловіка спокусила, а її 'пробірка з кров'ю', її покупка прийомних дітей?"...

Анджеліна Джолі у Львові, скріншот з відео
Анджеліна Джолі у Львові, скріншот з відео

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі приїхала до Львова підтримати українців: "Я просто зайшла випити кави".

Раніше ми повідомляли, що Анджеліна Джолі відвідала українських дітей, що потребують лікування.