Українська співачка, зірка шоубізнесу Тіна Кароль виступила на благодійному концерті, який було проведено на стадіоні Литви Žalgirio arena, розташованому у мальовничому місті Каунасі. Концерт проводився для збору коштів на підтримку українців.

Як зазначають у дописі на офіційній фан-сторінці Тіни Кароль, кошти, зібрані під час концерту, будуть направлені на підтримку українським біженцям, та ЗСУ.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Українська красуня, яка завжди чарувала своїми вишуканими сукнями, цього разу влаштувала фурор на литовській сцені. Вона вийшла на арену у легкій напівпрозорій фатиновій сукні червоного кольору.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Тіна обрала український бренд Lever couture. А от на ноги співачка не одягла нічого, вона була босоніж. Кароль заспівала свої найулюбленіші композиції "Україна – це ти" та "Вільна".

Артистка звернулася до людей на стадіоні, розчуливши своєю промовою:

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

"Сила в єдності! Ми міцні, тому що ви в єдності. І ви міцні, тому що ми в єдності. Сьогодні в нас загальна біда. Сьогодні ми просто хочемо бути Україною, самоідентифікація є нашою ціллю. Наше життя, наша мова, наша доля - наша справа. Нікому не дамо торкатися нашої землі! Тому ми міцні, тому ми - Україна. Сьогодні кожен з вас українець, тому що ми в силі єдності. Слава націям, слава Україні!" - сказала Тіна Кароль.

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва показала кудлатого красеня в леопардових трусах, який зайняв її ліжко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", екс-"Холостячка" Злата Огнєвіч знайшла красеня, ніхто не робив з нею нічого подібного.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль показала "єдине", що залишилося після покійного чоловіка Євгена.