Відома українська співачка, яка не змогла знайти свою долю на проєкті "Холостячка" продовжує творити та тішити своїх шанувальників. Цього разу Злата зізналася, що знайшовся той, хто ще ніколи не робив подібне разом з нею.

На своїй сторінці та в сторіс на Instagram, Злата показала, яку надзвичайну композицію вони створили з Артемом Пивоваровим. Це кліп, сповнений кохання до життя та весни, на словам відомого поета Богдана-Ігоря Антонича.

Злата не шкодує слів, та називає Артема унікальним, та його власний проєкт "Твої вірші, мої ноти".

Злата Огневич. Фото: Instagram
Злата Огневич. Фото: Instagram

"Ще ніхто в Україні не робив подібне — відкрити вірші знакових поетів для української культури за допомогою сучасної музики. Прямо зараз запрошуємо Вас зануритись у творчість поета-містика Богдана-Ігоря Антонича, яку ретранслює через свій музичний світогляд Артем Пивоваров", - написала зірка у своєму блозі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Злата Огневич. Фото: Instagram
Злата Огневич. Фото: Instagram

Дійсно музика і слова поета прекрасно доповнились голосами чудових українських виконавців, які вклали, здається, всю душу в музику.

Злата Огневич. Фото: Instagram
Злата Огневич. Фото: Instagram

Це відчули шанувальники, вони не стримували своїх почуттів:

"Так ось чим душу можно лікувати", "Дуже красиво! Душа співає разом із Вами", "Як же крутоо! мурашки", "Неперевершено, дуже гарно", " Ваші голоси - магічні", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів. Фото: Instagram
Скриншот коментарів. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Сергій Жадан та Святослав Вакарчук вирішили зробити Харків музичною столицею України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Лазарєв спочатку заявляв, що йому не соромно бути росіянином, потім скаржився на війну і отримав.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль показала "єдине", що залишилося після покійного чоловіка Євгена.