Відома співачка і модель Даша Астаф'єва вирішила трохи відвернути українців від подій в країні і повеселила кумедним знімком, яким поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Астаф'єва з перших днів повномасштабного вторгнення Росії на територію України працює волонтером, допомагаючи ЗСУ і ТРО. Зірка не падає духом і вірить у перемогу України.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Так, цього разу Даша Астаф'єва вирішила трохи підняти дух і розвеселити своїх передплатників. Знаменитість показала кошлатого красеня в леопардових трусах, який зайняв її ліжко. Багато хто подумав би про щось вульгарне, але насправді зірка показала свого домашнього улюбленця. Пес ліниво розлігся на ліжку, а зверху на нього накинули леопардові трусики. Кадр вийшов дуже позитивним, а позитиву українцям зараз якраз таки і не вистачає.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Відбій повітряної тривоги", - підписала фото Даша Астаф'єва.

Варто нагадати, що нещодавно Даніель Салем запросив Дашу Астаф'єву разом з ним вести програму "Зірковий шлях". Співачка з'явиться в нових випусках вже після перемоги України.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" поділилася неймовірною історією кота, який пережив окупацію: "Танки гриз як барбарис".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль збирає мітинги, Макс Барських віддав гроші, Клопотенко годує у Львові - як зірки допомагають Україні в часи війни.

Крім того, наш портал повідомляв, легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар пояснила, чому Україна не схожа на Росію: "Одна бореться до кінця, а друга - схилила голову".