Олексій Суханов веде шоу "Говорить Україна" на Youtube, але і в Instagram має досить багато підписників. Його аудиторія складає понад 95 тисяч осіб.

Нещодавно Олексій Суханов розмістив на своїй сторінці відео, у якому юнак співає під гітару пісню. Олексій підкреслив, що з автором Романом він познайомився у суботу, у останній день квітня.

Олексій Суханов. Фото: Instgaram
Олексій Суханов. Фото: Instgaram

"Хочу з вами поділитися відкриттям дня: субота видалася вихідним і доволі насиченим днем, наприкінці якого познайомився з Романом - автором, виконавцем своїх пісень", - написав Олексій.

Тим часом на відео хлопець співав цікаву музику, у яку вкладав всю душу. Він акомпанував собі тихенько гітарою, та й співав так, що чути це було лише маленькому колу слухачів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пост Олексія Суханова. Фото: Instgaram
Пост Олексія Суханова. Фото: Instgaram

Олексій розповів, що Роман є волонтером. Він займається тим, що влаштовує заходи на підтримку українців…

"Романе, щира подяка за таку безмежну любов до України, за талант, за рядки, які збираючи в тексти, кладете на музику, даруєте сенси… вони лікують душу, наповнюючи її силою… радий знайомству", - написав Суханов.

Олексій Суханов має родичів в росії, його рідний тато і брат проживають у рф. Ведучий іноді зауважує, що спілкується з ними, намагаючись не торкатися гострих кутів теми війни та все, що з цим пов'язане. Олексій змушений бути вкрай обережним. Тому що, на його думку, він відповідає за свої заяви, свою позицію. А як вони думають – це їхній вибір.

Нагадаємо, раніше шоу "Говорить Україна" повернеться до глядачів на 10-річний ювілей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Суханов зізнався, чи спілкується з російськими родичами.

Також "Знай.ua" писав, що Олексій Суханов дав "ляща" Тіні Канделакі за брудний язик