У соціальній мережі показали дуже емоційний відеоролик за участю українського ведучого Олексія Суханова. Він дав відверте інтерв'ю і розповів, якої він думки про нібито «колег» з росії.

Відповідний пост розмістили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"Олексій Суханов емоційно послав російських ведучих Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» @govoryt_ukraina розповів про вступ до тероборони, стосунки з російськими родичами й адекватних людей серед «сусідів». Подробиці на YouTube за посиланням у сторіз та шапці профілю", - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Таке емоційне інтерв'ю відомого українського телеведучого не могло опинитися без уваги українського глядача. Українці після даних слів почали ще більше висловлювати свою симпатію Олексію Суханову і повністю підтримали його в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Олексій Суханов, фото: Instagram
Олексій Суханов, фото: Instagram

"Ой як гарно він її назвавши, піхва!..класне українське слово", "Боже як він то гарно сказавши а головне правдиво, молодець Олексій", "Красунчик", "Молодець. Ці люди не заслуговують на нашу увагу" ,"я його обожнюю", "Ми на барабан скинемось Може зразу їй сотню придбати? Щоб всі хто на нашій землі йшли на ...?", "Молодець", "молодець все правильно говорити", "Ржууу таки потрібно купити барабан", "купивши Би барабан та надавши Би тому, хто очолює ту колону, яка іде на х@й!", "Суханов, обожнюю!", - пишуть відгуки українські користувачі.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram

Нагадаємо, що Олексій Суханов відправився в тероборону.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Володимир Зеленський розповів про вибухи в Бєлгороді.