Футбольні клуби "Динамо" і "Шахтар" вже який тиждень проводять благодійні матчі в Європі, щоб зібрати гроші для ЗСУ та біженців.

На допомогу футболістам прийшли і українські зірки, які на початку і в перервах матчів виконують свої хіти для глядачів.

Оля Полякова та Юлія Саніна з The Hardkiss душевно співали гімн України, тепер черга дійшла і до підопічної Потапа, україночки з болівійським корінням Мішель Андраде.

Мішель Андраде на мітингу в Лісабоні
Мішель Андраде на мітингу в Лісабоні

Michelle Andrade - популярна співачка і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка", яке показував Новий канал, — волонтерить і виступає на благодійних концертах в різних містах Європи.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нещодавно вона заспівала гімн України під час благодійного матчу "Динамо Загреб" – "Динамо Київ" у Хорватії. А також виконала пісню "Ой у лузі червона калина " - гімн Українських Січових Стрільців, який здобув нову популярність після виконання Андрієм Хливнюком у перші дні російського вторгнення.

"Для мене завжди честь і гордість виконувати гімн України, а в такий важкий час особливо! Цінно, що в Загребі ми зібралися разом на благодійному матчі #StopWarInUkraine в благих ціляхспрямувати кошти на допомогу Україні, - сказала Мішель. – Спасибі за ваші голоси, я відчувала, що ми співали всією країною!"

Мішель Андраде в Загребі з Динамо
Мішель Андраде в Загребі з Динамо

Зазначимо, що команда "Динамо Київ" під командуванням Мірчі Луческу провела вже п'ять благодійних матчів у рамках турне за мир. Всі виручені кошти підуть на допомогу українцям, постраждалим через російську військову агресію.

Нагадаємо, що підопічна Потапа Мішель Андраде з "Орел і решка" тряслася, коли армія рф постукала у будинок: "Ні їжі, ні людей".

Раніше ми повідомляли, що Мішель Андраде просто з Португалії знайшла те, що приведе Україну до перемоги: "Так і буде".