Відома співачка і модель Даша Астаф'єва з перших днів війни займається волонтерством і підтримує українців і ЗСУ. Так, у програмі "Зірковий шлях" вона розповіла, що пишається хорошими справами, які зробила і буде робити.

Даша Астаф'єва з перших днів повномасштабного вторгнення Росії на територію України працює волонтером, допомагаючи ЗСУ і ТРО. Вона зізналася, що волонтерство дозволило їй пишається собою.

Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube
Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube

За словами співачки раніше вона ніколи не пишалася собою, але зараз, коли активно допомагає країні, у неї з'явився привід для гордості. Вона зазначила, що кожен день втомлена від гарних справ і це їй подобається, адже вона робить все на благо України і по своєму допомагає наближати перемогу над окупантами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Було таке відчуття, що я не потрібна, що я чимось не тим займаюся, але сьогодні я відчуваю себе потрібною і хорошою людиною, справжньою жінкою, українкою. Кожен день я відчуваю себе, тому що я розумію, що кожен день я втомлююся від хороших справ. Це для мене велика гордість. Я ніколи собою не пишалася, але сьогодні я пишаюся тим, що я кожен день втомлена від хороших справ", - поділилася Даша Астаф'єва.

Раніше Знай писав, Оля Полякова розповіла, як підтримує Володимира Зеленського і чи спілкується з друзями в рф: "Потрібно зрозуміти, як вижити".

Також ми повідомляли, українці знайшли схожість між Христиною Гірник і Анджеліною Джолі-Вова Остапчук щасливчик: "Була б не проти..."

Крім того, наш портал писав, Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання".